Een bijpassende outfit

Ben jij op zoek naar een uitdaging in het Zuid-Limburgse Heuvelland? Dan is deze klimtoertocht zeker iets voor jou! Meer dan 2.000 hoogtemeters en een merendeel aan niet-bekende klimmetjes.

Dé ultieme toevoeging aan je wielercollectie!

Schrijf jij je in Voor de Hel van Klimmen? Dan is het Hel van Klimmen shirt of wielerkit van BioRacer écht iets voor jou! In samenwerking met onze kledingpartner Bioracer hebben we een unieke en stijlvolle kledingkit ontworpen uit de Icon Classic lijn. Of je nu kiest voor alleen het gave shirt, of voor de complete kit met bibshort, je zult er niet alleen goed uitzien, maar ook optimaal comfort en prestaties ervaren tijdens je trainingen of wedstrijden. Wees er snel bij, want deze unieke kleding is slechts in beperkte oplage beschikbaar. Maak je wielerkledingcollectie compleet met het Hel van Klimmen shirt of wielerkit van BioRacer.

Check hier de maattabel van de Icon Classic lijn van BioRacer.

 

LET OP!

De kleding kan uiterlijk besteld worden tot zondag 3 maart 2024. Ben je verhinderd op 11 mei, maar zie jij je wel in dit stoere tenue rondrijden? Neem dan contact op via info@helvanklimmen.nl. Wees er snel bij want op is op.

Onze partners

Aanmelden nieuwsbrief

Mis niet langer het laatste nieuws rondom de Hel van Klimmen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.